U mom predhodnom pisanju sam pokušao da objasnim zašto smo pokrenuli sajt Tender5.net. Sada vas obaveštavam o novim funkcionalnostima platforme Tender5, sistema koji se konstantno razvija i napreduje. Tokom prošle i ove godine servis je ostvario veoma dobre i zapažene rezultate: u našoj bazi se nalazi preko 800 firmi, zahteve za radove dobijamo svakodnevno, sve je veći broj uspešno realizovanih poslova, zavredili smo pažnju mnogih medijskih kuća, itd. Ruku na srce, to su vrednosti za koje se borimo. U cilju zadovoljenja potreba naših članova i klijenata, pratimo sve aktivnosti u sistemu Tender5, reagujemo na sugestije, što je razlog zašto su “brojke” u stalnom porastu.

Međutim, ima nešto što smo želeli od samog početka, od kada je Tender5 priča bila u povoju, a to je saradnja sa domaćim i svetskim proizvođačima građevinskog materijala i opreme, koji će članovima servisa omogućiti posebne pogodnosti.
Zato vas sa ponosom obaveštavamo da smo otpočeli saradnju sa BAUMIT-om, jednim od evropskih lidera u proizvodnji građevinskog materijala, koji su takođe i vlasnici firme KEMA, proizvođača posebnih materijala za završne radove u građevinarstvu: građevinske lepkove, podove, maltere, ravnajuće i mase za fugovanje, sanacione i druge materijale.

nasi-partneri2

Zašto BAUMIT? Zato što se izdvaja svojim kvalitetom i tehničkim karakteristikama od mnogih drugih na tržištu. O prednostima BAUMIT sistema, odnosu cena/kvalitet i ostalim pogodnostima biće više reči u sledećem blogpostu.

newsletter-baumit-ekskluzivna-ponuda

Cilj ove saradnje je da članovima Tender5 omogućimo snabdevanje repromaterijalom, alatima i opremom po povlašćenim cenama. Svi izvođači servisa dobijaju obaveštenja o aktuelnim akcijama, loguju se na posebnoj stranici na našem sajtu, naručuju željenu količinu i čekaju isporuku robe prema unapred definisanim uslovima.
Konkretno, za sada su u ponudi 2 BAUIMIT paketa: sa stiroporom (debljina 5,8,10,12 cm) ili sa kamenom vunom (debljina 5,8,10,12 cm), sa svim pratećim elementima i komponentama.

Specifičnosti ove ponude:

Isporuka robe – franko gradilište.
Rok za plaćanje: 7 dana od naručivanja.
Mogućnost lagerovanja robe.
5 godina garancije (osigurano kod Generali osiguranja).

Sve dodatne zahteve možemo realizovati sa našim partnerima, a u saradnji sa divnim kolegama iz BAUMIT-a, koje i pozdravljam ovim putem.

Ove pogodnosti su namenjene isključivo članovima servisa Tender5, pravnim licima, sa namerom da im maksimalno pomognemo i omogućimo što kvalitetniji i povoljniji nastup pred naručiocem posla.

Kako privatna lica (klijenti servisa) da kupe materijal po povoljnijim uslovima? Mislili smo i na njih, dovoljno je da postave zahtev i sav materijal koji je potreban po tom zahtevu, a imamo ga u ponudi, može kupiti preko firme koja će mu izvoditi radove, a koju je odabrao sa našeg servisa.

Uostalom, nikada nismo zanemarivali bilo kakva pitanja naših korisnika, a shvatili smo i znamo šta znači pokretati nove projekte u okviru “tradicionalne” industrije, tako da ćemo se maksimalno angažovati da odgovorimo na sva pitanja, tel. pozive, mailove koje dobijemo od svih zainteresovanih. Cilj nam je da građevinska industrija iskoristi sve prednosti 21. veka i online poslovanja.

Pratite nas, biće još inovacija.
Očekujemo i vaše predloge!

About Vladimir Arnautović

Nakon skoro 20 godina rada kao projektant i tehnolog u automobilskoj industriji, promenio pravac i posvetio se internetu. Osnivač, suvlasnik i direktor Tender5.net internet servisa koji predstavlja berzu majstora. Nakon 2 godine rada pozicionirao sistem Tender5.net po teritoriji Srbije i planira regionalno širenje. Ambiciozan. Temeljan. Precizan. Prirodan.