2015. godina nam je, zahvaljujući vama, našim klijentima i partnerima, bila obeležena velikim uspesima – razvojem, širenjem i unapređenjem servisa. Godinu privodimo kraju sa više od 600 registrovanih firmi i sa preko 1500 upita za posao poslatih preko našeg sistema. Hvala vam što ste nam ukazali poverenje i što smo zajedno pokazali da strast, posvećenost i pozitivna energija mogu donesu veliki uspeh i zadovoljstvo.

unnamed
Za 2016. godinu smo planirali – da vam obezbedimo još više izvođača i poslova, unapredimo sistem i nastavimo da vam olakšavamo put kojim dolazite do najbolje ponude majstora za problem koji imate, odnosno posla ukoliko ste naš član.
Praznici su tu da nas podsete da je najbitnije da se nađe dovoljno vremena za one koji su nam važni, zato vreme koje vam uštedimo u potrazi za savršenim majstorom ili vreme potrošeno na oglašavanje, provedite sa svojim najmilijima.

381829a6a1927b3a9b14ea375d485a50
Želimo vam srećne predstojeće praznike. Neka nam nova 2016. godina donese nezaboravne trenutke i uspeh na svim planovima!

Vaš Tender5.net

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂