U Srbiji se već 7 godina dodeljuje nagrada za investiciju godine AUREA u organizaciji poslovnog portala eKapija.com. Nagrada se, krajem marta svake godine, uručuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala najinovativniji, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

aurea_2016

Ove godine je i servis Tender5.net bio jedan od nominovanih projekata koji se našao u društvu firmi kao što su Knauf, ProCredit Bank, Hemofarm i dr. Iako nismo prošli u najuži izbor, velika nam je čast što su predstavnici eKapije prepoznali naš entuzijazam i potencijal i što smo bili u konkurenciji za ovu prestižnu nagradu.

Finalisti nagrade “Aurea 2016” su:

  • “Lađar transport” – Fabrika ugljenih briketa Ub
  • “MK Fintel Wind” – Vetropark Kula
  • “Euroheat” – Proizvodnja pločasto-dobošastih izmenjivača toplote
  • “Knauf Insulation” – Uvođenje ECOSE Technology u proizvodnju kamene mineralne vune
  • “ProCredit bank” – Samouslužne zone 24/7
  • “Digital Logic” – Multifunkcionalni NFC 2DQR Barcode čitač
  • “Agrogrnja” – Silo-port Beočin
  • “Hemofarm” – Pogon za prečišćavanje otpadnih voda

Konačnu odluku o dobitniku priznanja “Aurea 2016” doneće stručni i nepristrasni žiri. Ovogodišnji članovi žirija su: direktorka Centra za usluge i posredovanje u Privrednoj komori Srbije Nataša Kecman, Ana Firtel, izvršna direktorka Saveta stranih investitora, dr Dejan Erić, Beogradska bankarska akademija, direktor SGS Beograd Marinko Ukropina, profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vojin Šenk, Dušan Tomić partner u KPMG i Vladimir Medan, profesor Beogradske bankarske akademije.

Hvala svima koji nam daju podšku, sigurni smo da se Tender5.net nalazi na pravom putu. Preko 700 učlanjenih firmi i preko 2000 podnetih zahteva za radove potvrda su naše posvećenosti i profesionalnog pristupa.

About Vladimir Arnautović

Nakon skoro 20 godina rada kao projektant i tehnolog u automobilskoj industriji, promenio pravac i posvetio se internetu. Osnivač, suvlasnik i direktor Tender5.net internet servisa koji predstavlja berzu majstora. Nakon 2 godine rada pozicionirao sistem Tender5.net po teritoriji Srbije i planira regionalno širenje. Ambiciozan. Temeljan. Precizan. Prirodan.