Predstavljamo vam slikom i rečima renoviranje garsonjere od 33 m2 u Mirijevu koju su izveli majstori molersko zidarske radnje TERZA, koja je inače član sistema Tender5 od maja 2015. i jedan je od naših najkvalitetnijih izvođača.

Sa vlasnikom objekta je dogovoreno da se postavljanjem gipsanog pregradnog zida dobije spavaći deo odvojen od dnevnog boravka, a ulaz u prostoriju je omogućen kliznim vratima koja su sa jedne strane obložena drvenim furnirom, a sa druge strane (prema dnevnom boravku) je nalepljeno ogledalo preko cele površine vrata i tako su, pored njegove primarne uloge, postignuti i efekat velike prostorije kao i bolje osvetljenje, jer nalazi se nasuprot prozoru i reflektuje prirodno svetlo.

U dnevnom boravku je napravljena zidna polica za TV, kao i komoda ispod police.

v 1

v 2

Postavljanjem konstrukcije od pocinkovanih profila dobijeni su željeni elementi, nakon čega su obloženi gipsanim pločama, a zatim pripremljeni za dalju obradu i farbanje, premazani su poludisperzivnom bojom.

v 3

v 4

Kompletni radovi su podrazumevali i određenu LED rasvetu, tako da je nakon montaže elemenata od gipsa odrađeno i postavljanje napajanja za potrebne električne uređaje, zajedno sa utičnicama i prekidačima, a tek nakon toga se pristupilo finalnoj obradi i farbanju.

Mini kuhinja je odvojena pultom od dnevnog boravka, koji je takođe urađen po principu pocinkovane konstrukcije obložene gipsanim tablama, gletovan i ofarban u krem boji, koja preovladava u ovom prostoru i zajedno sa belim površinama čini odličan ambijent.

BeFunky Collage

BeFunky Collage

A kako sve izgleda kada je završeno, očišćeno i kada je sve došlo na svoje mesto, pogledajte… Nama je ovo odlično!

Capture

2

Capture

Ukoliko vam se sviđa ovo delo naših majstora i želite da ih kontaktirate, dobijete od njih predlog, savet ili ponudu za određene radove, pišite nam ili postavite zahtev na Tender5 servisu. Osim njih, na vaše zahteve će odgovoriti i druge firme koje su naše članice, a vi odaberite za sebe najpovoljniju ponudu.

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂