Imamo lepe vesti za sve – članove našeg servisa ali i klijente (investitore).  S obzirom na rast servisa, kako u pogledu pristiglih zahteva za izvođenje radova, tako i u broju firmi – članova Tender5 koji su spremni da pruže usluge klijentima, Tender5 je odlučio da pokloni po 5 kupona svim svojim partnerima.

Klijenti (investitori) više ne moraju da traže majstore. Tender5 čini da se oni nadmeću za njih. Ovaj sistem omogućava klijentima da u kratkom roku, lako i bez stresa dobiju uslugu koja im je potrebna. Klijenti određuju uslove slanjem zahteva za izvođenje radova. Na osnovu zahteva kontaktiraju ga izvođači iz određene kategorije poslova. Najvažnije je da klijenti dobiju ponude, da dobiju mogućnost da biraju i da, naravno, budu usluženi i zadovoljni pruženom uslugom. Našim partnerima omogućujemo da što pre dobiju informacije o aktuelnim poslovima, stimulišemo ih na akciju, a sve u cilju poslovnog uspeha.

U Srbiji, bez obzira na kompletnu situaciju, ima posla i naš zadatak je da spojimo dve zainteresovane strane: investitora (klijenta) sa pružaocem usluga. Tender5.net servis štedi vreme klijentima u traženju majstora i izvođačima vreme u traženju posla.

Registracija na sajt www.tender5.net je besplatna. Svi naši partneri dobijaju email i SMS poruke sa najosnovnijim podacima o aktuelnim poslovima, a izlaskom na svoj profil dobijaju detaljne podatke investitora (klijenta) i stupaju sa njim u kontakt, dogovaraju izlazak na teren i nakon toga, putem Tender5 sistema daju ponudu za svoju uslugu.

Korisnički centar Tender5 je dostupan i majstorima i klijentima za svaki savet, konsultaciju ili posredničko delovanje. Možete nas pozvati radnim danima, od 9 do 17h, na broj 065/2013-555, na e-mail adresu office@tender5.net ili putem facebook stranice.

Samo par klikova do kućnog majstora i isto tako do posla ukoliko ste izvođač – to je Tender5.net.

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂