Uspešan dizajn kuhinje je prioritet svakog uređenja enterijera. Može biti veoma mala, ako je prostor pametno organizovan i iskrojen po vašoj meri, biće izuzetno funkcionalna. Ćoškovi, kosine, visoki plafoni i šupljine u zidu mogu veoma dobro da se iskoristite, posvetite se planiranju i uživanje u ovom bitnom prostoru doma, neće izostati.

Predstavljamo vam predloge kuhinja i trpezarija iskorišćenih do poslednjeg centimetra, bez obzira da li se sastoje od otvorenih polica ili kredenaca, sa šankom ili bez njega. Zajedno sa izvođačima servisa Tender5.net, keramičarskim firmama, vodoinstalaterskim firmama, kao i firmama koje se bave izradom kuhinja i nameštaja po meri, izdvajamo nekoliko saveta koji će vam pomoći u opremanju kuhinje i trpezarije prema vašim specifičnim željama.

e5e5dd5ca719be7f8cde0b50e243d08b

Šupljine u zidu iskoristite za ugradne plakare, na policama i u fiokama možete da držite pribor za jelo, posuđe, namirnice i začine. Sve će vam biti nadohvat ruke i zaštićeno od prašine, kuhinja će uvek izgledati uredno. Ako želite da angažujete izvođače radi izrade plakara i ostalih ugradnih elemenata, pošaljite zahtev na sajt Tender5.net, veoma brzo dobićete konkurentne ponude i savete firmi iz cele Srbije.

kitchen-house-29sep16-sarah-hogan_b_639x426

Upotrebite ćoškove, iznenadićete se koliko dodatnog protora ćete napraviti ugradnjom ugaonih kredenaca i fioka. Mehanizmi ovakvih elemenata vam omogućavaju da iskoristite baš svaki ugao vaše kuhinje, da iz samog ćoška izvučete svaku pregradu. Duboke fioke i pregrade u kuhinjskim elementima koristite za odlaganje šerpi i lonaca koje svakodnevno koristite. Sada su vam dostupne ugradne rerne, sudopere i mašine za pranje sudova nestandardnih dimenzija. Iskoristite nove ponude na tržištu i maksimizirajte svoj prostor.

simon-brown-oct-12-p-195-house-27may14_pr_b_426x639

U kuhinjama je često problem gde smestiti flaše i čaše za piće. Poslužite se trikom iz restorana i kafića. Na police zakačite držače za čaše i poređajte jedne iza drugih. Ako želite da uštedite na izradi polica, koristite palete, gajbice, PVC cevi, pa čak i staru, polomljenu grabulju za baštu. Oduševićete i sebe i svakog posetioca svog doma, unikatnim detaljima koje ste sami izradili.

Iskoristite renoviranje kuhinje kao priliku da se rešite starog posuđa. Ne treba vam veliki broj posuda za mućenje i šerpi, znate i sami da najčešće koristite samo par, odaberite veličine koje najčešće koristite i oslobodite se viška stvari u domu.

Rešetkama i dekorativnim garnišnama na zidovima rešićete prostor za kutlače, tanjire, šolje i ostali kuhinjski pribor.

Šank je uvek dobra ideja. U jednom dobijate veliku radnu ploču ali i trpezarijski stol. Pogledajte naš predlog sa ugradnom garniturom u šanku za velike uštede prostora.

14925393_1158070010897043_33151803800988949_n

Tender5.net vam omogućava da na jednom mestu, veoma jednostavno dođete do izvođača svih vrsta radova prilikom adaptacije kuhinje. Jednim upitom, rešavate više problema i osiguravate najkonkurentniju i za sebe najbolju ponudu majstora.

 

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂