Savremeno uređenje enterijera zahteva pametno iskorišćenje prostora. U svakoj kući postoji neiskorišćeni prostor,dok istovremeno dosta nameštaja, elemenata i sitnica koje dom znače, nemaju svoje mesto. U današnjem članku, akcenat stavljamo na unutrašnja stepeništa. Ovaj naizgled mali i mračan kutak, možete pretvoriti u prijatan i koristan prostor, sledeći naše savete i predloge. Deo stambenog prostora na koji često zaboravljamo, prostor ispod stepenica, veoma jednostavno može postati savršeno mesto za skladištenje stvari ili cipelarnik, ali i kućna biblioteka, ugodno mesto za čitanje, kancelarija, radni prostor ili čak toalet ili kuhinja.

Ako u delu ispod stepeništa možete da stojite uspravno, predlažemo ugradnju toaleta ili priručne, mini kuhinje. Izvođači servisa Tender 5 će Vam pomoći da zaboravljeni kutak svog doma pretvorite u izuzetno funkcionalan deo stambenog prostora. Popunjavanjem formulara sa opisom posla koji želite da bude obavljen, šaljete zahtev izvođačima registrovanim u bazi. To su preduzetnici i firme iz cele Srbije i odgovoriće na vaše upite, bez obzira u kojem se delu zemlje nalazite. Slanjem jednog zahteva, osiguravate za sebe najbolju ponudu kompletnog renoviranja prostora ispod stepeništa u Vašem domu.

Možda će Vam se više svideti naš drugi predlog… Nemate mesta u domu za radni prostor ili kancelariju? Jedina mana ovih delova stambenog prostora je manjak svetlosti, pa je veoma važno da najviše pažnje posvetite izradi kvalitetnog osvetljenja. Stolovi, police i nameštaj po meri… Pronaći ćete ih lako, koristeći besplatne usluge našeg servisa. Spojićemo Vas sa vrhunskim firmama spremnim da odgovore na vaše specifične zahteve i izrade baš one delove nameštaja koji vam trebaju, u specifičnim dimenzijama, sa materijalima koje želite kako bi sve bilo savršeno skockano.

Svaka osoba koja je strastveni ljubitelj knjiga ima problem sa smeštanjem svog malog bogatstva. Pogledajte galeriju kućnih biblioteka za inspiraciju preuređenja stepeništa u kutak za knjige, prostor za odmor i Vaše posebno mesto u domu.

U većini slučajeva prostor ispod stepeništa nije prevelik, ali je moguće u njemu skadištiti stvari kako bi se rasteretili drugi delovi kuće, smestiti cipelarnik, fioke za slaganje odeće, police, ostava, muzički studio, deo dnevne sobe, deo spavaće sobe, vinoteku, mesto za igru, krevet, bicikle. Bilo da je Vaš dom tradicionalan ili moderan, postoji mnogo praktičnih, funkcionalnih i elegantnih ideja u našim galerijama koje vam mogu pomoći da iskorišćenjem ovog “mrtvog” prostora, održavate svoj dom urednim veoma jednostavno. Potrebno vam je malo vremena i dobre volje. Sve što ne možete da uradite sami, uradiće za Vas izvođači servisa Tender5.net.

Pozivamo vas da podelite sa nama vaše ideje i predloge, rado ćemo podeliti sa ostalim pratiocima.

Izvor: Pinterest

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂