Bivši izvršni direktor Grinpisa je izgradio niz kuća na drveću povezanih visećim mostovima. Inspirisan ljubavlju prema prirodi i dečačkim igrama stvorio je magičan kompleks u svom dvorištu u Atlanti.

преузимање

Nakon kupovine šumovitog placa pored svoje moderne kuće, proveo je sedam meseci u planiranju a zatim obilazio antikvarnice i buvljake sa polovnim nameštajem. Sproveo je maštu u delo koristeći uglavnom staru građu i prozore.

Peter_Bahouth_Treehouse_11

Tri kućice svog šumskog skloništa, vlasnik je nazvao “Um,” “Telo,” i “Duh.” Enterijeri su savršeno uklopljeni u spoljašnje okruženje. Sav nameštaj je drveni i ukrašen rustičnim i antikvitetnim detaljima.

Peter_Bahouth_Treehouse_06

Drveni most sa kanapima spaja dnevnu sobu (Um) sa spavaćom (Telo) u kojoj se nalazi krevet čije je uzglavlje radi većeg doživljaja visoke šume izvučeno na balkon.

Peter_Bahouth_Treehouse_03 Peter_Bahouth_Treehouse_04

Treća prostorija (Duh) je otvorena i okruglog oblika, na njoj se nalazi ležaljka i pikado meta, okružuje sa svih strana visoki bor za koji vlasnik kaže da je star oko 150 godina, iz vremena građanskog rata.

atlanta.treehouse.01

 

 

Izvor: Ignant.de

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂