Brvnare širom naše zemlje su uveliko spremne za nove stanare. Ako cenite svoju privatnost i zdraviji način života onda je boravak u jednoj ovakvoj “zimskoj bajci” nešto što morate priuštiti. Savršen odmor je svakako sa prijateljima, zbog čega je iznajmljivanje kuće u koju može da se smesti celo jedno društvo uvek dobar izbor. Takva vrsta zimovanja je najčešće jeftina zbog deljenja troškova, a boravak u jednom od najstarijih tipova građevina pruža neopisiv osećaj zbog rustičnog izgleda i prirodnih materijala od kojih su izgrađene.

Naše zimsko sklonište iz snova nalazi se u Koloradu. Kuća je napravljena od balvana i debelih ramova, koje pored veličanstvenog izgleda i boje, čine ovu brvnaru ekološki i energetski veoma efikasnom. Debela stabla obezbeđuju prirodnu izolaciju, topao prijatan vazduh tokom zimskih noći ali i zvučnu zaštitu, što osigurava bolji i prijatan san tokom boravka, zbog čega se njeni stanari već nakon par dana osećaju odmornije i zdravije.

brvnara-studio

Vlasnik je opremio prostor sa udobnim i toplim elementima, sa akcentom na multikulturalne dezene koji su odlično uklopljeni.

brvnara-dnevni_boravak

Ovako smo mi to iscenirali… 🙂 Sneg pada napolju, smešteni ste u ovoj brvnari u planinama. Tiho je i mirno, osećate se potpuno opušteno. Zamislite da ste u ovom dnevnom boravku, sedite ispred kamina uz toplotu vatre i miris drveta od kojih je kuća izgrađena.

brvnara-kamin

Da li ovakvu brvnaru posmatrati kao vikendicu ili razmišljati o dužem, možda i višegodišnjem, boravku u oazi mira

 

Izvor: www.housebeautiful.com

About Radiša Majstorović

Radiša Majstorović krije svoj pravi identitet kao zmija noge, tako da može lako da se desi da je on baš onaj komšija koji uvek ima pravi savet kad vam se nešto pokvari u kući (a i šire). Šuška se da je u nekakvoj familijarnoj vezi sa Tenderom5 (neko je načuo da je jednom tvrdio da je kumovao nazivu), ali to ostaje neproverena informacija. Znamo da se razume u sve i svašta, i da će uvek reći ono što misli, makar ga i koštalo. I znamo da nikako ne voli da ga nazivaju maskotom Tendera5, kaže zvuči mu neozbiljno.. mada je nama simpatično 🙂